Com participar

Les persones vulnerables necessiten programes de formació i d’inserció.

Particulars

 • Vols ser voluntari?
 • Vols col·laborar en programes formatius per a persones vulnerables?
 • Vols col·laborar en programes formatius per a persones amb discapacitat?
 • Vols col·laborar en programes dinserció de persones amb discapacitat en empreses?
 • Tens àmbits d’experiència que puguin ajudar però no saps com es podrien vehicular?

Contacta’ns i explorarem com unir esforços! Envia’ns un correu a colabora@fundaciomullor.org.

Empreses

 • Voleu incorporar persones amb discapacitat al vostre equip humà?
  Les persones vulnerables, i especialment les persones amb discapacitat, necessiten empreses disposades a incorporar-les. Nosaltres saben com fer-ho. Podem ajudar-te si vols!
 • Vols explorar com integrar un projecte social extern a les activitats de responsabilitat social de la teva empresa?
  Les fundacions poden ésser un partner de projectes corporatius. Podem aportar la nostra experiència, i ajudar-te a trobar el projecte i la fundació que més encaixi al teu projecte i als seus objectius. Nosaltres sabem com fer-ho. Podem ajudar-te si vols!
 • Vols plantejar un projecte social corporatiu per a la teva empresa, que tingui resultats directes vinculats als teus barris, municipis o prioritats del seu entorn?
  Els resultats concrets i tangibles poden ser la millor manera de demostrar el compromís d‟una organització amb la societat que l‟envolta. Nosaltres sabem com fer-ho. Podem ajudar-te si vols!
 • Vols plantejar activitats formatives vinculades a la discapacitat amb el teu equip humà?
  La discapacitat és un repte per a totes les organitzacions. Moltes empreses, per molts motius no saben com gestionar-ho ni com plantejar-ho. Una de les respostes en si mateix és com abordar la gestió de persones diverses. Nosaltres sabem com fer-ho. Podem ajudar-te si vols!
 • Saps que es pot fer col·laborant amb una Fundació?
  La realitat demostra que malgrat compartir sensibilitats i proximitat geogràfica, les empreses i les entitats socials tenen un diàleg i una lògica de difícil compatibilitat. L’experiència ens demostra que tenim maneres de posar solució. Vols escoltar la nostra experiència i exemples? Estem a la vostra disposició.
 • Tens inquietuds de caràcter social a la teva empresa, però no vols que t’aclaparin ni et vinguin a vendre res?
  Vols que t’escoltessin però que et persegueixin venent productes o solucions estàndard? Nosaltres hem passat per això també.
  Podem parlar-ne sense cap compromís ni objectiu. Us escoltarem, i de forma directa us direm el que podem fer per a les vostres necessitats i objectius d’empresa. Sense demanar-te res més que la voluntat de diàleg.

Contacta amb nosaltres

Contacta’ns i explorarem com unir esforços! Envia’ns un correu a colabora@fundaciomullor.org.