Codi ètic i compliance

Codi ètic

El codi ètic de Fundació Mullor conté tots aquells principis, valors i normes de conducta i comportament que s’han de donar a la companyia per part de totes les persones que en formen part, així com col·laboradors amb els quals mantinguem qualsevol tipus de relació comercial.

Canal de
denúncies

Aquesta via de comunicació reservada ens serveix per rebre totes aquelles denúncies sobre presumptes irregularitats o incompliments del codi ètic o del pla de compliance, i que poden afectar persones o empreses. La denúncia la rep el nostre compliance officer, directament i exclusivament, que la gestionarà amb la màxima reserva.

Política de
compliance

El pla de compliance de la Fundació Mullor defineix les normes, polítiques internes i mesures que l’empresa assumeix i estableix per garantir el compliment legal en el desenvolupament habitual de les nostres activitats. A més de garantir el compliment legal, promovem una cultura ètica corporativa a les nostres activitats diàries. La participació en la millora de les polítiques de compliance la estenem a totes les persones que formen part de la companyia.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.

Canal de denúncia

Abans de comunicar qualsevol possible irregularitat, recomanem llegir el nostre codi ètic i pla de compliment.

Entenem que qualsevol usuari tindrà accés al correu electrònic, però si no vols utilitzar la web per fer la denúncia, pots enviar-la per correu ordinari al c/Maques de Sentmenat 74 baixos 08029 Barcelona, ​​a l'atenció del Compliance Officer. Agraïm ens Facilites la mateixa informació que apareix al formulari de la pàgina web, i indica com et podem contactar en cas de necessitat.

Comunicació de la irregularitat

Click or drag a file to this area to upload.

Informació de contacte

Tot i que ja està explicat al nostre pla de compliance, et recordem que tota la informació serà revisada pel nostre compliance officer.

Les dades personals seran tractades de forma confidencial i no seran comunicades a cap tercer, llevat que resultessin imprescindibles per a la investigació dels fets denunciats. Per a més informació veure protecció de dades.

Recomanem enviar el qüestionari adjunt per parlar amb tu amb reserva. De tota manera, encara que no és recomanable i dificultarà el procés de recerca i diàleg, podeu fer ús d'aquest canal de forma anònima sense identificar-vos.

Identificació
Nom
Com vols que et contactem? Rebràs un mail o whatsapp, segons seleccions, amb un número de referència perquè puguis fer un seguiment de la investigació.
Protección de datos
Les dades personals seran tractades de forma confidencial i no seran comunicades a cap tercer, llevat que resultessin imprescindibles per a la investigació dels fets denunciats (com ara les persones corresponents a les respectives empreses que formen part del Grup Mullor).Les dades seran tractades amb les finalitats indicades durant el termini necessari per a la seva investigació d'acord amb el que estableix la normativa vigent.En tot moment podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat respecte a les dades personals que heu facilitat, a través del canal de denúncies identificant-vos amb el vostre número de referència, oa través de correu postal oa l'adreça indicada, aportant còpia del vostre DNI o document equivalent. En cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades, podrà interposar una reclamació al correu oficial de denúncies de Fundació Mullor etica@mullor.com, o davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.